Om oss

The LIVING KITCHEN by Gastro tilbyr personalrestaurant, kantine og kaffebar til private og offentlige bedrifter. Vi skreddersyr individuelle løsninger tilpasset den enkelte bedrifts krav til service og kvalitet.

The Living Kitchen er kantinekonseptet til Gastro Catering.

Gastro Catering ble startet i 2010 og har i løpet av kort tid blitt en av Oslo’s største og viktigste aktører innen catering og kantinedrift. Daglig serverer vi flere tusen måltider og deltar både store og små eventer. Vi er ca 160 ansatte, fordelt på flere avdelinger. Vi har hovedkjøkken på Sinsen, hovedkontor i Nydalen og produksjonskjøkken på Smestad i Oslo.

I 2014 & 2017 ble vi Gasellebedrift og ble nominert på listen INC Europe 5000 listen over Europas raskest voksende private bedrifter i 2015. Gastro Catering har ratingen «Beste Kredtittverdighet» fra analysebyrået Experian.

Gastro Catering består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører.

Vi leverer matopplevelser du og dine gjester sent vil glemme. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad! Gastro Catering er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter.

Gastro Catering tilbyr en omfangsrik meny med fokus på et sunnere alternativ og god helse, der grovt brød, oljer og rent kjøtt er noen av hovedingrediensene. Våre kokker har bred erfaring fra noen av Oslos beste kjøkken, og deres lidenskap for mat vises gjennom kreativitet og perfeksjonisme.

Gastro Catering legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg, og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt arrangement.

Samfunnsansvar

Miljøfyrtårnsertifisert.

All vår engangsemballasje bio nedbrytbar.

Matavfall kildesorteres.

Mangfold

Helse og ernæring


The Living Kitchen by Gastro

Sandakerveien 116
0484 OSLO

Tlf: 22 27 10 20
Epost: bestilling@gastrocatering.no
Åpningstider: Hverdager: 08:00-16:00