Kvalitet hele veien

Norsk matproduksjon har en stolt tradisjon. Norge har kaldt klima, lyse sommernetter, friske planter og dyr. Derfor har vi også råvarer av ypperste klasse. Vi prøver derfor å benytte Norske råvarer så langt det lar seg gjøre.

Lenge har vi jobbet med å tilknytte oss de beste leverandører, på kjøtt, fisk, fjærkre og grønnsaker. Stolt ønsker vi å nevne noen av våre samarbeidspartnere; A. Idsøe, Laks & Vilt, Prima Jæren, Stange Kylling, Eugen Johansen for å nevne noen.

EN LITEN HISTORIE FRA SLAKTEREN PÅ JÆREN:

Når du setter deg til bords med kjøtt fra Prima Jæren på tallerken, har vi ett stort ønske: Du skal tenke at dette var skikkelig godt, dette vil jeg ha mer av. Prima Jæren er prima kjøtt fra Jæren. Norges største ferskvaredisk er mild, grønn og flat. Her styrer og steller den driftige jærske bonden. Bærer av stolte tradisjoner, kjent for evne til å tenke nytt og offensivt.

Prima Jæren er kortreist kjøtt. Fra bonden til slakteriet er det aldri mer enn 1 time. Vel framme ivaretas dyrevelferd og renhet i et av Norges mest moderne slakteri, der skjæringen fremdeles er håndarbeid. Kvalitet hele veien kjennes på smaken og hvor mørt kjøttet er. En matopplevelse blir helt prima når kjøttet kommer fra Jæren.