Konsept

The Living Kitchen tilbyr skreddersydde løsninger og konsepter for alle typer bedrifter.

Firmaets konsept er bygget opp etter følgende prinsipper:

·    Bruk av kun ferske råvarer.
·    All mat laget fra bunnen av.
·    Stedlig produksjon.
·    Det brukes i meget stor grad kortreist mat, økologiske varer og Fairtrade varer.
·    Firmaets eiere og ledere arbeider alle aktivt i bedriften og sikrer ikke bare mat laget fra bunnen av og stedlig produksjon men også «management fra bunnen».
·    Gastro bestreber seg etter å bruke mer grove kornprodukter, grønnsaker og frukt, belgfrukt, fisk, sunt fett omega, rene råvarer og krydder og urter, som noen eksempler.

Fordelen ved å tilby sunn, frisk og næringsrik mat er mange og her kommer noen eksempler på hvordan vi tilrettelegger for en sunnere hverdag gjennom vår produksjon:

·   Frisk og nylaget mat har et tiltalende utseende
·   Friske grønnsaker er gode på smak og kan brukes til alt
·   Frukt og grønt inneholder svært mange næringsstoffer og er perfekt tilbehør
·   Brød- og kornvarer med mye fiber og fullkorn
·   Fersk fisk og annen sjømat smaker best
·   Magre meierivarer passer godt som drikke og matproduksjo
·   Fjørfe og magert kjøtt er enkelt å tilberede
·   Sunne dressinger/vinagretter smaker best til salat

Ærlig og real mat lages av ekte kokker

Vi jobber hardt for å finne løsninger som passer deres bedrift. Kvalifisert personell med forståelse for god mat og service. Det er mange hensyn å følge iht. sikkerhet og mathygiene. Vi ønsker at våre ansatte skal trives på jobb, slik at de yter bedre service og gir kunden den opplevelsen man fortjener!

Visjon og målsetninger

Service: Kort responstid, engasjerte, motiverte og dedikerte medarbeidere. Kreativitet på bestillinger.

Kvalitet: Gode råvarer, sunne retter, spennende smaker, vakkert visuelt og smake godt.

Effektivitet: Lite kø, rask betjening og enkel selvbetjening.

Pris: Konkurransedyktig

Referanser: Brede og gode referanser.

Bemanning: Motiverte og engasjerte medarbeider

Miljø: Miljø og klimarapportering på alle avdelinger