Teknologi for rask betjening

Mobilbetaling av lunsj og selvbetjente kaffestasjoner

En lunsjpause er ofte begrenset til 30 minutter, og da er det gjerne mange som skal ha mat samtidig. For at gjestene skal kunne unngå å bruke tid på å stå i kø tilbyr vi betaling med Vipps. Med noen raske klikk på mobilen kan man velge varer fra Vipps-butikken, betale og avtale tidspunkt for henting.

The Living Kitchen kan også bygge og drifte kaffebar. Her har vi også smarte løsninger for raske kaffepauser. Vi kan tilby klippekort på kaffe ved kjøp med Vipps, og selvbetjente kaffestasjoner med scanning av kode for å løse inn klipp.

Mobilbetaling og ulike løsninger for dette har vi bred erfaring med fra bl.a. våre kantinekonsepter og kaffebar på Handelshøgskolen BI Oslo.

– Mitt studie er så intensivt hele året at det er livsviktig med nok kaffe, og jeg har aldri tid å miste. Synes det er knallbra med Vipps-betaling og bruker ikke et sekund på å stå i kø, sier studenten Marie som går på BI.

Målet vårt er å korte ned kø, gi gode tilbud og en enklere og bedre handleopplevelse. Ta en titt på våre løsninger for kantinedrift og kaffebar i Oslo, og slå gjerne på tråden til oss på 22 27 10 20 for en prat om hva du trenger.