Ansatte

Å trives i jobben sin er en herlig følelse. Den dyrker og fremmer vi, slik at du kan se det på oss. Møt noen av våre medarbeidere.

Yann har vært i teamet hos The Living Kitchen siden 2016. Å snakke med Yann om mat er inspirerende. Med sin franske aksent hører du kjærligheten til god mat både i og mellom linjene. Mat er mer enn medisin mot sulten, det er en kultur, en historie, en kunnskap, og en stor kilde til glede i hverdagen.

På kjøkkenet på vår foodcourt på BI sørger Yann for at alle kan være stolte av maten som serveres. En foodcourt er så mye mer enn en kantine, den rommer flere restauranter og kan håndtere tusenvis av sultne gjester hver dag. Her kan du se mer om våre kantineløsninger.

Julie er salgskoordinator for The Living Kitchen på Handelshøyskolen BI. Hun beskriver de ansatte som en gjeng med positive og glade mennesker med gjennomgående interesse for god mat og kvalitet.

– God service er spesielt viktig for meg, og jeg ønsker å være en god veileder for kundene mine. En god kantine er som en restaurant hvor mesteparten av gjestene er stamgjester. Stedet formes av miljøet og folkene som spiser der. Det er så flott å bli litt kjent med kundene slik at man kan tilrettelegge for deres behov. Her kan du se mer om maten vår.